Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Kapary w occie winnym La Rosa to doskonały dodatek do dań kuchni śródziemnomorskiej. Mają dość ostry smak, który dodaje potrawom pikanterii i wyrazistości. Marynowane kapary sprawdzą się do dań włoskich i polskich.
Kapary są niskokaloryczne i bogate w witaminy i minerały. Zawierają między innymi cynarynę, która obniża cholesterol i oczyszcza organizm. Warzywa te wspomagają także odchudzanie i przyspieszają metabolizm.
Składniki: kapary, ocet winny, woda, sól.
Kapary w occie winnym La Rosa sprawdzą się jako dodatek do:
Sosów pomidorowych
Sałatek warzywnych, mięsnych i rybnych
Polskich śledzi
Dekoracji
Pizzy, makaronów i innych dań włoskich
Wyprodukowano we Włoszech.
słoik 150g
LA ROSSA to symbol dobrego smaku i wysokiej jakości.