Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pivetti Farina Mąka do Pizzy Focacci i chleba - to specjalna mąka wyprodukowana we Włoszech. Mąka typu 0 posiada ziarna drobniejsze niż inne mąki, dzięki czemu ciasto na jest bardzo delikatne. Mąka Pivetti Pizza i Focaccia e Pane gwarantuje idealny zaczyn i elastyczność ciasta, z którego można tworzyć niesamowite arcydzieła kulinarne i poczuć się w kuchni jak profesjonalista. Już od 1875 roku z pokolenia na pokolenie rodzina Pivetti kultywuje, zbiera, selekcjonuje i miele najlepsze odmiany pszenicy. Mąka z młynów Pivetti jest uzyskiwana z najlepszych i starannie wyselekcjonowanych ziaren i idealnie nadaje się do wyrabiania ciasta do wszystkich rodzajów Pizzy i Focaccia. Jest dedykowana tym, którzy pragną do nich zrobić miękkie lub chrupiące ciasto - według własnych upodobań.
DATA WAŻNOŚCI : 30.09.2023
Waga netto: 1kg
Opinie o produkcie (0)
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Masz pytania? chcesz zamówić?
+48 12 341 68 17
+48 511 29 29 99
kontakt@kaweo.pl
Pracujemy: poniedziałek - piątek od 10 do 16
Wysyłka
KOSZT WYSYŁKI:
Przedpłata
(przelew, payU )
max. waga 12kg
Wartość zam. 0 - 300zł - 12,99zł Wartość zam pow. 300zł - 0zł
Paczki wysłane za pośrednictwem firmy kurierskiej InPost
KOSZT WYSYŁKI:
Przedpłata
(przelew, payU)
Wartość zam. 0 - 300zł -16,5zł Wartość zam pow. 300zł -10zł
Wartość zam pow. 500zł -0zł
Pobranie
(zaplata kurierowi gotowką) Wartość zam. 0 - 300z ł -19zł Wartość zam pow. 300zł -12zł