Ghiott 1953 Amaretti morbidi toscani 200 g kartonik Włoskie ciasteczka
Opis
Ghiott Amaretti morbidi toscani to toskańskie miękkie ciasteczka amaretti z migdałami i pestkami moreli. Zostały stworzone z tradycyjnej receptury założyciela marki Enzo Salaorniego, który zainspirowany słodką tradycją miękkiego migdałowego amaretti, wynalazł ten produkt w 1953 roku.
Te miękkie amaretti to połączenie miękkiego i delikatnego ciasta amaretto, przygotowane ze starannością ze słodkich migdałów, pestek moreli oraz kandyzowanej skórki pomarańczy, która nadaje jej niesamowitego smaku. Rezultatem jest miękkie ciasto o ponadczasowym smaku, które doskonale łączy się z herbatą i kawą.
Produkt najwyższej jakości.
Opakowanie 200g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.