Di Bari Makaron Mezze Maniche Seppia 250g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 12,90 zł

Cena regularna:

12.90
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką:
ilość szt

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

Di Bari MEZZE MANICHE Nero di Seppia to włoski makaron z semoliny z pszenicy durum z dodatkiem atramentu kałamarnicy. Zabarwiony naturalnym czarnym atramentem, jest typowym daniem tradycyjnej kuchni włoskiej. Makaron może być serwowany z pomidorami. Idealnie pasuje również do sosów z warzywami i aromatycznymi ziołami. Idealny do owoców morza.

Makaron rzemieślniczy, poddawany powolnej obróbce suszenia, aby w jak największym stopniu zachować niezmienione cechy jakościowe surowca.

 

Składniki: durum semolina pszenna, woda, atrament mątwy 2%.

 

Di Bari to symbol dobrego smaku i wysokiej jakości. 

Waga netto: 0,250g

Pastificio Di Bari Tarall’Oro narodziło się w 1982 roku w przyjemnej okolicy w południowo-wschodniej części Bari, a dokładnie w Turi. Początkowo produkowali tylko taralli czyli małe włoskie kruche obwarzanki. Po kilku latach rozpoczęli nową linię, obejmującą produkcję makaronów rzemieślniczych, która od razu zdobyła uznanie na rynku. Produkcja odbywa się z wykorzystaniem semoliny ekstra kalibrowanej, pozyskiwanej do ekstrakcji najlepszej pszenicy durum. 

 

 

 

 

 

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium