Pivetti Farina Mąka Pizza, Focaccia, Pane Typ 0 1kg
Opis
Pivetti Farina Mąka do Pizzy Focacci i chleba - to specjalna mąka wyprodukowana we Włoszech. Mąka typu 0 posiada ziarna drobniejsze niż inne mąki, dzięki czemu ciasto na jest bardzo delikatne. Mąka Pivetti Pizza i Focaccia e Pane gwarantuje idealny zaczyn i elastyczność ciasta, z którego można tworzyć niesamowite arcydzieła kulinarne i poczuć się w kuchni jak profesjonalista. Już od 1875 roku z pokolenia na pokolenie rodzina Pivetti kultywuje, zbiera, selekcjonuje i miele najlepsze odmiany pszenicy. Mąka z młynów Pivetti jest uzyskiwana z najlepszych i starannie wyselekcjonowanych ziaren i idealnie nadaje się do wyrabiania ciasta do wszystkich rodzajów Pizzy i Focaccia. Jest dedykowana tym, którzy pragną do nich zrobić miękkie lub chrupiące ciasto - według własnych upodobań.
DATA WAŻNOŚCI : 24.10.2023
Waga netto: 1kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.